RENT A SUPERBIKE TEAM

Rent A SuperBike Team

Racing Renzo’s Team RPM –

Paul Meijering Stainless Steel

Renzo gaat dit seizoen weer van start in de ONK SuperCup 1000 klasse van de OW Cup. Hij zal dit in 2019 doen met de volledige ondersteuning van het dit jaar nieuw opgezette RENT A SUPERBIKE TEAM.

 

Renzo: Ik ben zeer verheugd dat we met ons eigen Team RPM dit raceseizoen een samenwerkingsverband aan gaan met het RENT A SUPERBIKE TEAM. Samen slaan we een nieuwe weg in om de strijd aan te gaan voor de Nederlandse titel ONK Supercup 1000. In dit uiterst competitieve kampioenschap op het hoogst haalbare niveau in Nederland, is het van belang dat alles klopt om tot een optimaal resultaat te komen. Op eigen kracht en met behulp van de steun van vele betrokkenen zoals familie, vrienden en sponsors, is het ons gelukt een plaats te veroveren in de top van de nationale wegracesport.  Om onze inspanningen tot nu toe te kunnen verzilveren binnen het huidige competitieve veld, zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden en kansen om ons totaalpakket te optimaliseren. De uitbreiding van het servicepakket van RR MOTORSPORTS, met de start van hun RENT A SUPERBIKE TEAM in 2019, kwam voor ons dan ook op het juiste moment.  Door onze positieve ervaringen met RR Motorsports in de afgelopen jaren wisten we dat zij dezelfde visie en werkwijze hebben als ons en dat gaf ons vertrouwen om voor dit project te kiezen.  Voor mij als coureur, betekent deze ondersteuning dat ik me het komende seizoen volledig en uitsluitend kan richten op mijn prestatie als coureur.”

 

Teammanager Jan Rolfes: “Ook wij zijn zeer verheugd om onze nieuwe service “RENT A SUPERBIKE TEAM” te kunnen starten met Renzo als coureur. Dit nieuwe en unieke concept is o.a. bestemd voor coureurs die een bepaald niveau hebben bereikt, maar waarbij het nog net niet lukt alle eindjes aan elkaar te verbinden, zodat een optimaal resultaat wordt behaald uit alle gedane inspanning. Uit onze eigen ervaringen  in het verleden met het JR Racing Team als succesvol team in de Nederlandse wegracesport, hebben we een pakket samengesteld met competitieve BMW S 1000 RR racers, professionele technici en relatiebeheer, waardoor coureurs zoals Renzo zich volledig kunnen focussen op hun eigen sportieve prestatie.”

Om Renzo op dit niveau te laten racen, zijn naast de sponsoren meerdere mensen belangrijk. Als Team RPM-Paul Meijering Stainless Steel zijn zij vaak belangeloos en meestal op de achtergrond actief, om technisch en organisatorisch veel werk te verrichten. Uit liefde voor de sport en enthousiast geworden door de ambities van Renzo.

Een bijzonder DANK JULLIE WEL is dan ook op zijn plaats.